НТН ուղիղ եթեր


НТН ուղիղ եթեր

հեռուստաալիք:НТН

Երկիր: Ուկրաինա

Կարգավիճակ: Հանրային

4.6 -ը 5

5 ձայնից

НТН ուղիղ հեռարձակում դիտեք

НТН — український телеканал загальноформатного мовлення. Трансляція телеканалу поширюється на більшу частину України: його технічне покриття становить 88,3 %. Це 88 міст із населенням понад 50 тис. осіб. У 83 містах країни програми НТН входять до пакетів кабельних операторів.
Сайт каналу НТН містить онлайн-мовлення, програму та інформацію про канал. Сайт НТН також двомовний: інформація міститься російською та українською мовами. На сьогоднішній день НТН є наймолодшим загальноукраїнським телеканалом в Україні.
За підсумками 2016 року доля НТН склала 4,43% (за аудиторією віком 18-54 років, що мешкає у містах з населенням не менше 50 тисяч осіб).

Երկրներ

  • «112 Україна» — приватний український інформаційний телеканал інформаційної агенції «112.ua». Главные новости политики, экономики, информация о ситуации в зоне проведения АТО.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Запорожская телекомпания "ТV5" начала вещание 2 января 1994 года. Сегодня ЗНТРК «TV5» является самым крупным региональным вещателем и пользуется огромной популярностью у

    4.3 из 5

    11 голосов

  • «ТВ-ГОЛД» круглосуточно вещает в кабельной сети крупных операторов города. Кабельное вещание, обеспечивает качественное изображение DVD стандарта и 100% охват своей аудитории,

    4.3 из 5

    11 голосов